Blog

Suiker is gif

Suiker wordt sinds een aantal jaren als de grootste vijand gezien. Reden genoeg voor frisdrankfabrikanten om suiker te vervangen door zoetstoffen. Maar is dit ook zo een goed idee?

Online zijn discussies gestart over kunstmatige zoetstoffen. De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid is mede hierdoor gestart om zoetstoffen te toetsen aan veiligheid bij proefdieren. Uit deze toetsingen is gebleken dat dat stoffen als aspartaam (E951), sacharine (E954) en sucralose (E955) geen kankerverwekkende stoffen veroorzaken. Op sociale media wordt veel geschreven over de relatie tussen kunstmatige zoetstoffen en ziekten zoals obesitas. De zoetstoffen zouden namelijk dik maken doordat deze effect zouden hebben op insuline. Insuline zorgt ervoor dat de suikerspiegel in het bloed in balans blijft. Echter, als je lichaam zich voorbereidt om iets suikerrijks te eten, dan maakt je lichaam insuline aan. Door het consumeren van zoetstoffen in plaats van suiker wordt je lichaam in de maling genomen, omdat je suikerspiegel daalt met als gevolg dat je trek krijgt. Dit effect is echter alleen bij proefdieren geconstateerd, maar is nog niet bewezen bij mensen. Er zijn onderzoeken geweest bij mensen met vragenlijsten waarbij een verband te zien is tussen overgewicht en het gebruik van zoetstoffen. De grote vraag blijft echter: veroorzaken zoetstoffen het overgewicht of gebruiken mensen met overgewicht meer zoetstoffen als een alternatief in een poging hun gewicht te beheersen? Over zoetstoffen zijn we nog lang niet over uitgesproken. Ondanks dit een alternatieve middel is van suiker is recent nog gebleken dat zoetstoffen een ongunstig effect hebben op darmbacteriën. Er is echter een ander alternatief en dat is water drinken. Water is het meest gezonde drank en daarnaast spoelt je schoon van allerlei giftige afvalstoffen. Smartlife draagt bij aan een gezonde levensstijl met onze waterflessen. Mensen die het lastig vinden om dagelijks water te drinken kunnen kiezen voor een fruitinfuser waarbij fruit gemixt wordt met water of een thee infuser waar eindeloos gevarieerd kan worden met heerlijke smaken thee. 

Wanneer start jij met het vervangen van suiker en zoetstoffen?

  Live Smart, in Style

Nieuw: de Thee Infuser Waterfles!

De musthave van deze winter: de Thee Infuser Waterfles

Het wordt steeds kouder buiten en langzaam gaan we toch echt naar de winter toeleven. De winter heeft natuurlijk zijn voordelen. Je kunt gezellig en knus bij de open haard gaan zitten en december is de feestmaand. Helaas zijn er ook nadelen aan de winter, het is koud... Vooral als je een kantoorbaan hebt kunnen je handen snel afkoelen. Maar deze koude handen zijn vanaf nu verleden tijd. Warm je lichaam op met de nieuwe Thee Infuser Waterfles van Smart-lifestyle! Deze nieuwe fles is ideaal als je van thee houdt. Het is een mooie glazen fles, die kwaliteit uitstraalt en zo voelt hij ook aan. De fles zit in een stoffen hoes, de mantel die verkrijgbaar is in vijf leuke kleuren; donkerblauw, roze, groen, grijs en zwart.  

Hoe werkt de Thee Infuser?

hj2791x-3Draai de onderkant van de Thee Infuser Waterfles los en vul de infuser naar wens met kruiden of losse thee. Je kunt eventueel ook gewoon een theezakje gebruiken. Plaats de infuser terug op de schroefdop en draai deze stevig aan. Zet vervolgens de fles in de mantel en giet langzaam heet water in de fles. Draai de afsluitende dop daarna goed aan en schuif de mantel om de Thee infuser waterfles. Na het vullen van de Thee Infuser Waterfles kun je kruiden of thee laten trekken zolang je zelf wilt. Door de fles om te draaien en de onderkant los te draaien kun je de thee of het kruid weer verwijderen.  

Waarom thee drinken zo gezond is

1. Hydratatie Het is best lastig om de aanbevolen hoeveelheid water te drinken. Gelukkig kom je met thee heel ver en door de vele smaakjes zal het niet snel vervelen. 2. Boordevol antioxidanten Thee zit vol met sterke antioxidanten. Die helpen je gezond te blijven, ook als iedereen om je heen zit te niezen en hoesten. 3. Boost voor je stofwisseling Wist je dat thee je stofwisseling versnelt? Je verbrandt er per dag 70 à 80 calorieën extra door! 4.  Zachte huid Heeft je huid een oppepper nodig? Ook daarvoor helpt thee drinken. Huidaandoeningen als acne, eczeem en psoriasis hebben er baat bij. Het reinigt je huid van binnenuit. 5. Relaxmomentje Niets beter dan een kop warme thee net voor je in bed kruipt. Door de warmte word je heerlijk rustig en slaperig. Wel opletten dat je geen thee met caffeïne drinkt. Diepe slaap, here we come! 6. Tegen een probleemmaag Een kop thee helpt je maag en darmen tot rust komen. Je kunt er zelfs diarree en krampen mee tegengaan. 7. Voor een goede bloedsomloop Door veel thee te drinken gaat je bloedsomloop sneller. Dat heeft zo zijn voordelen, vooral op je hart. Regelmatig een kop thee drinken kan zelfs een te hoge bloeddruk en cholesterolgehalte verlagen. 8. Beter dan koffie Thee is een goede vervanger voor koffie. Het bevat minder cafeïne (30 à 40 mg tegenover zo’n 135 mg in koffie) en dat is een stuk beter voor je lichaam. 9. Goed voor je beenderen In thee zitten zogenaamde phytochemicalen waardoor je beenderen in goede conditie blijven. Daar heb je baat bij op latere leeftijd. 10. 0 calorieën! Last but not least: thee bevat helemaal geen calorieën. Je kunt er dus zoveel van drinken als je wilt. Nog een gezondere tip: skip de suikerklontjes en kies voor honing. Dat is een stuk gezonder.   Dus waar wacht je nog op na al die voordelen? Bestel de fles nu voor € 14, 95 en geniet met de Thee Infuser Waterfles een paar uur lang van lekkere warme thee.

Smart-lifestyle doneert aan goede doelen

Project "Smartlife Clean Water"

Smart-lifestyle is sinds kort gestart met het doneren aan goede doelen! Voor ons in Nederland is schoon drinkwater vanzelfsprekend, maar dat is niet voor iedereen zo en daar willen wij wat aan doen. Met het starten van het project "Smartlife Clean Water" willen wij ervoor zorgen dat gezinnen en gemeenschappen in ontwikkelingslanden de mogelijkheid krijgen om over gezond en schoon drinkwater te beschikken. Om dit te kunnen realiseren zullen wij 10% van een verkochte waterfles doneren aan goede doelen die zich bezighouden met waterprojecten over de gehele wereld. Deze projecten bestaan uit het gratis verstrekken van jerrycans om water te vervoeren, tot het installeren van waterpompen om mensen te voorzien van water. Gevolgen Er zijn helaas nog miljoenen mensen over de hele wereld die geen toegang hebben tot schoon drinkwater. Vuil drinkwater kan leiden tot verschillende ziektes zoals cholera, tyfus en diarree. In veel arme gemeenschappen ontbreekt het bij de huizen aan stromend water en sommige gezinnen hebben niet eens een waterput in de buurt. Zij moeten in plaats daarvan elke dag water halen. Dit is in de meeste gevallen een klus voor de kinderen en met name voor meisjes. Hierdoor is er geen tijd voor school. Dus niet alleen schoon water, maar ook de toegankelijkheid tot schoon water bevordert de lichamelijke gezondheid. Het bespaart mensen veel tijd als men de beschikking krijgt tot veilige waterbronnen. Het leven zal hierdoor enorm veranderen en met onze hulp kan iedereen deel uitmaken van dit positieve verschil. Waar gaat de donatie naartoe? De eerste donatie is gegaan naar Amref flying doctors. Zij houden zich momenteel bezig met het toegang geven tot schoon drinkwater aan ruim 144.000 mensen in Ethiopië. Een goede gezondheid is een mensenrecht, vinden zij. Vanuit die overtuiging werken zij samen met de lokale bevolking aan betere gezondheid in Afrika. Zij richten zich op de opleiding van lokale mensen en op de bestrijding van ziektes. Ook zijn ze gesprekspartner van overheden, met als doel een blijvende verbetering van gezondheidssystemen. Uw hulp is nodig! Door gebrek aan schoon water overlijden jaarlijks 430.000 kinderen aan de gevolgen van diarree. Dat zijn 1.200 kinderen per dag. Het kost maar €15 om iemand voor altijd schoon water te bieden. Door een waterfles te bestellen bij Smart-lifestyle, helpt u deze mensen aan schoon drinkwater en ontvangt u een handige fles, een win-winsituatie dus. Bestel nu!     Geschreven door: Amy Booister

Smart-lifestyle introduceert de Citrus Infuser Waterfles!

FotoAmy     Hoi, ik ben Amy Booister en ik ben de nieuwe stagiaire bij Smartpixel. Smartpixel is een bedrijf gespecialiseerd in webdesign en webdevelopment. De eigenaar van Smartpixel is een eigen webshop gestart over gezond leven en dat is Smart-lifestyle. Ik als stagiaire zal de komende maanden gaan bloggen voor Smart-lifestyle.        

Citrus Infuser Waterfles

De Citrus Infuser Waterfles is een fles die speciaal is ontworpen om water te combineren met citrusvruchten. Het is een stijlvolle en fancy fles die het leuk maakt om water met een fruitsmaakje te drinken! Dat is ook precies ons doel. Wij willen bij Smart-lifestyle mensen stimuleren om meer water te drinken. Testen Vandaag heb ik de Citrus Infuser Waterfles getest. Ik pakte vanmorgen een citroen uit de koelkast en sneed deze doormidden. Dan past de citroen precies in het vakje in de fles. Je doet de halve citroen in de fles, met de gesneden kant naar boven. Zo perst de fles als het ware vers citroensap uit de vrucht. Vervolgens draai je de onderste dop over de citroen dicht. Nu hoef je de fles alleen nog maar te vullen met water. Als je de fles vervolgens zachtjes schud, komt de citroensmaak nog meer vrij. Ik vind de fles er erg stijlvol en hip uitzien. Het is leuk om met zo’n fles over straat te lopen en eruit te drinken, veel leuker dan het drinken uit een saaie plastic waterfles. Daarnaast vind ik de dop luxe uitstralen. Gedurende de dag vond ik het elke keer weer leuk om een slokje uit de fles te nemen. En niet geheel onbelangrijk, het was nog lekker ook! Ik drink normaal al graag water, maar met de extra frisse citroensmaak doe ik dat nog meer.  

Wat maakt water met citroen zo gezond?

Citroenwater drinken is om meerdere redenen onwijs gezond. Als je van plan bent af te vallen is het het beste om ‘s ochtends een glas warm water met citroen te drinken. Je kunt de Citrus Infuser Waterfles natuurlijk ook vullen met warm water. Maar je kunt het ook gewoon overdag en koud drinken. Dan blijven er nog genoeg voordelen over... 1 Het verbetert de spijsvertering Het drinken van citroenwater stimuleert je spijsvertering. Dit verbetert het vermogen van je lichaam om voedingsstoffen goed op te nemen. Dit zorgt er weer voor dat je minder snel een hongergevoel krijgt. 2 Het reinigt je lichaam Citroenwater reinigt je smaakpapillen. Eenmaal in je lichaam helpt het je ook voorzichtig de nieren en lever te ontdoen van afvalstoffen en toxines. Ook reinigt het je lymfesysteem, een systeem dat gifstoffen uit je lichaam verwijdert. 3 Het hydrateert Om ervoor te zorgen dat je lichaam gehydrateerd blijft, moet je voldoende water drinken. Als je je lichaam niet genoeg hydrateert, slaat het meer vet op. Dit komt doordat je nieren niet genoeg hulp krijgen van je lever om vet te verbranden. Verder remt water de eetlust. Als je niet genoeg water drinkt, krijg je sneller een hongergevoel. Citroenen helpen ook om cellulitis te verminderen. 4 Het bevat veel vitamine C Citroensap heeft een hoog gehalte aan vitamine C, gemiddeld 30,7 mg per citroen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 75 mg voor vrouwen en 90 mg voor mannen. Mensen die meer vitamine C binnenkrijgen, hebben over het algemeen een betere spijsvertering dan mensen die dat niet doen. Citroen verhoogt ook de zuurgraad van de spijsvertering die je helpt om calcium beter op te nemen. Dit helpt je gewicht te verliezen omdat calcium wordt opgeslagen in vetcellen. Hoe meer calcium in de vetcellen, hoe makkelijker het is om dit te verbranden. Ook is vitamine C geweldig voor de verkoudheid. Citroenen zijn rijk aan kalium, wat helpt om de bloeddruk onder controle te houden. Vitamine C verhoogt eveneens het immuunsysteem wat je helpt bij het voorkomen van hart- en vaatziektes, een beroerte, staar en jicht. Lemon fruit isolated on white background 5 Het verbetert je adem Citroenzuur doodt slechte bacteriën in je mond, waardoor je frisser gaat ruiken uit je mond. Ook kan het eventuele ontstekingen tegenhouden aan je tanden.

Tekenen van te weinig water drinken

Het is een algemeen vuistregel: Drink 1,5 a 2 liter vocht per dag. We proberen elke dag aan deze norm te voldoen, maar lukt ons dat ook echt? En drinken we ook gezond? Hoe geeft jouw lichaam aan dat er behoefte is aan water? Lees de volgende tekenen van een tekort aan water drinken. 1. Droge huid Wist je dat onze huid de grootste orgaan is met c.a. twee vierkante meter bij een volwassene. Het is hiermee tevens de belangrijkste orgaan van ons lichaam. Bij een tekort aan vocht wordt je bloedvolume verkleint en kan je huid hierdoor minder goed hydrateren. Het in goede conditie houden van je huid vergt veel inspanning, maar als je ervoor zorgt dat je voldoende water drinkt, dan heb je de helft van het werk al gedaan. 2. Hoofdpijn Te weinig drinken kan hoofdpijn veroorzaken. De hersenen bestaan voor een groot gedeelte uit vocht en kunnen er dus niet zo goed tegen als er te weinig vocht in je lichaam komt. Bloedvaten gaan zich uitzetten om het aanwezige vocht wat er is te kunnen gebruiken. 3. Slechte adem Dagelijks dienen wij onze tanden te poetsen. De speeksel in je mond zit vol met bacteriën die een schoonmaak functie heeft. Een te kort aan vocht zorgt ervoor dat je lichaam slecht speeksel produceert. Het gevolg hiervan is dat je een droge mond krijgt en een stinkende adem. 4. Gele urine De hoeveelheid afvalstoffen in je plas bepalen de kleur van je urine. Urine is samengesteld uit Ureum, Zouten en Water. Als je niet genoeg drinkt, dan is het vochtpercentage in je urine laag. Het gevolg hiervan is dat de kleur donkerder is dan normaal. In de ochtend is je urine altijd geconcentreerder doordat je ’s nacht niet drinkt maar wel zweet. Normaal en gezond kleur van je urine is helder-of felgeel van kleur. 5. Grote boodschap Het kan voorkomen dat het niet lukt om een grote boodschap te doen. Water is essentieel in je spijsverteringskanaal. Drink je namelijk te weinig water, dan kunnen o.a. vezels in je darmen verstopt raken. Je ontlasting wordt dan hard en droog. Bij een goed gehydrateerde lichaam lukt het beter. 6. Moe Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat water tekort kan leiden tot het minder aanmaken van aminozuren. Deze bouwstoffen vervullen een belangrijke rol in de energiehuishouding. Er zijn veel mensen die lijden aan vermoeidheid zonder dat ze zich lichamelijk of geestelijk ingespannen hebben. 7. Rusteloosheid Door te weinig water drinken kan je geïrriteerd raken. Dit is precies hetzelfde bij honger. Zorg ervoor dat je dan voldoende vocht binnenkrijgt.

Fruit Infuser Waterfles

De Fruit Infuser is een trendy en hippe waterfles. Door het fruitfilter voeg je makkelijk vruchten toe die jij lekker vindt. Hiermee kan je dagelijks genieten van heerlijk gezond water met een frisse fruitsmaak. Je lichaam heeft per dag minimaal 2 liter water nodig. Dit wordt net iets makkelijker met de Fruit Infuser Waterfles. Ideaal te gebruiken voor onderweg, op het werk, tijdens het sporten of gewoon thuis. De inhoud van de flessen zijn 700ml en 800ml. De Fruit Infuser Waterfles is makkelijk te reinigen, is voorzien van duurzame Trstan plastic en is PBA vrij. De Fruit Infuser bevat een vinger gat handvat om de fles gemakkelijk mee te nemen.

Stop met Suiker

SUIKER IS GIF Minder bekend is dat  suiker ontzettend verslavend is, je er moe van wordt, het je immuunsysteem kan onderdrukken, spijsverteringsproblemen geeft, kan bijdrage aan eczeem, hoofdpijn kan veroorzaken, je huid verouderd, epileptische aanvallen kan veroorzaken, hormonale stoornissen in de hand werkt en zelf depressie kan opwekken. En zo kunnen we wel even doorgaan. Er wordt steeds vaker gesteld dat suiker vergif is. Er wordt ook gezegd dat als suiker nu (met de kennis van tegenwoordig) geïntroduceerd zou worden het waarschijnlijk verboden zou worden om gezondheidsbedreigende redenen. Aan veel producten wordt tegenwoordig helaas suiker toegevoegd. Probeer geraffineerde suiker zoveel mogelijk uit je voedingspatroon te schrappen. Een hele goede eerste stap voor iedereen die wilt stoppen met suiker is in ieder geval, stoppen met het drinken van frisdrank. Dat cola suiker bevat (maar liefst 8 klontjes per glas) dat weten ook de meeste mensen nog wel. Maar dat aangemaakte Roosvicee er 5,5, Fristi 5 en Wicky, Dubbelfris en appelsap 5 klontjes per glas bevatten is al weer minder bekend. De meest misleidende drankjes zijn, drankjes zoals Vifit en bijvoorbeeld Vitamin Water. Op beide staat het ‘ik kies bewust’ logo maar dat zegt niet veel. Met de hoeveelheid suiker wordt in ieder geval totaal geen rekening gehouden bij het toekennen van dit ‘keurmerk’. Vifit is een ‘natuurlijke’ zuiveldrank en is daarom zogenaamd gezond, maar bevat daarnaast zo’n 5 klontjes suiker per glas. Vitamin Water is een natuurlijk mineraalwater drankje zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De vitamines komen niet uit fruit of groeten, maar zijn er aan toegevoegd en het tweede ingrediënt dat op het label vermeld staat is suiker. Eigenlijk is het gewoon suikerwater. Een flesje bevat zo’n 7 suikerklontjes. Probeer de light frisdranken ook te vermijden, deze producten bevatten ook schadelijke ingrediënten . Veel gebruikte zoetstoffen zijn aspartaam, sucralose en sacharine. Onderzoek heeft aangetoond dat deze stoffen je nieren kunnen aantasten, de kans vergroot op een hartaanval, en zorgt voor een instabiele bloedsuiker, waardoor je weer eerder iets wilt gaan eten. Daarnaast heeft aspartaam meer dan 95 bijwerkingen zoals hoofdpijn, concentratiegebrek, chronische vermoeidheid, opgeblazen gevoel en meer. WAT KAN IK DAN WEL DRINKEN? Maar wat kan ik wel drinken? Het beste antwoord heel is simpel: water. Het scheelt naast heel veel suiker met de eerder genoemde bijwerkingen ook gewoon heel erg veel calorieën. Positieve effecten van water drinken zijn er in overvloed, een paar noem ik hier: het geeft je energie, verlaagt het de kans op hart en vaatziektes (bij minstens 5 glazen per dag) en stilt het hongergevoel (wat vaak trouwens eigenlijk verward wordt met dorst!). Je lichaam heeft voldoende water nodig om goed te functioneren en krijgt ook vocht binnen door andere dranken en je eten, maar direct water drinken maakt voldoende vochtopname een stuk makkelijker. Daarnaast is het ook nog eens heel goedkoop. Wanneer je water saai vind kun je er voor de smaak wat schijfjes citroen of sinaasappel aan toevoegen. Wat ook erg lekker is maak een kan water met wat munt of basilicum. Het water neemt licht de smaak over, echt heerlijk verfrissend. Geen frisdrank is in het begin even wennen, en het kan even moeilijk zijn om over te schakelen. Maar op een gegeven moment wil je niet anders meer en is het prettig om altijd, overal, lekker makkelijk iets te kunnen drinken. OPLOSSING:

Fruit Infuser Waterfles

De Fruit Infuser is een trendy en hippe waterfles. Door de fruit filter voeg je makkelijk vruchten toe die jij lekker vindt. Hiermee kan je dagelijks genieten van heerlijk gezond water met een frisse fruitsmaak. Je lichaam heeft per dag minimaal 2 liter water nodig. Dit wordt net iets makkelijker met de Fruit Infuser waterfles. Ideaal te gebruiken voor onderweg, op het werk, tijdens het sporten of gewoon thuis. De Fruit Infuser waterfles is makkelijk te reinigen, is voorzien van duurzame Trstan plastic en is PBA vrij. De Fruit Infuser waterfles is de ideale alternatief om frisdrankjes te vermijden.

Water met Sole!

Sole is een zoutoplossing van Keltisch zeezout. Sole bevat maar liefst 84 mineralen waaronder calcium, magnesium, fosfor, kalium, natrium en chloride. Daarnaast bevat het alle spoorelementen, waaronder ijzer en zink. Een betere, goedkopere en effectievere manier om jezelf natuurlijke mineralen toe te dienen is er niet. Zout is onmisbaar voor je lichaam. Zout heeft een hele slechte naam, omdat veel mensen teveel (geraffineerd/bewerkt) zout binnenkrijgen. Geraffineerd zout bevat maar twee elementen en kent geen enkele voedingswaarde en doet, net als geraffineerde suiker, afbraak aan je lichaam. Onbewerkt, grijs zeezout (Keltisch zeezout) is een heel ander soort zout! Doordat je het Keltische zeezout oplost in water, worden de mineralen zo klein dat ze direct door je cellen opgenomen kunnen worden in je bloed. De zoutoplossing heeft dan bijna dezelfde samenstelling als ons bloed en wordt daarom ook direct opgenomen waardoor de spijsvertering wordt overgeslagen. Keltisch zeezout is het meest natrium arme zeezout ter wereld en is 7 tot 8 keer zouter dan zeewater. Het zout wordt op geen enkele manier bewerkt en is daardoor grijs van kleur. Enkele voordelen van sole op een rijtje: -Verbeterd de spijsvertering. -Versterkt het immuunsysteem. -Ontgift. -Werkt vochtafdrijvend. -Reguleert de bloeddruk. -Stimuleert de stofwisseling. -Kan huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem of uitslag verlichten wanneer het op de huid aangebracht wordt (bijvoorbeeld in bad, voeg 3-5 eetlepels toe aan een bad). -Door de vele mineralen waaronder magnesium werkt het ook goed tegen spierpijn en spierkrampen. -Het brengt de zuurtegraad van ons lichaam in balans en voert overtollige zuren af. -Zweet je veel? Dan verlies je veel zout en mineralen. Het is belangrijk dit weer aan te vullen met sole. Hoe maak je sole? Neem een afsluitbare pot en vul deze voor 1/3 met Keltisch zeezout en voor 2/3 met water. Schud totdat het Keltisch zeezout grotendeels is opgelost. Er zal een gedeelte van het zout niet oplossen en op de bodem blijven liggen. Dit komt omdat het water dan alle mineralen heeft opgenomen. Zet deze pot in de koelkast. Iedere ochtend en avond (tussendoor mag ook) drink je een glas water met daarin twee theelepels sole oplost. Het zal je verbazen dat het water niet zout zal smaken, maar juist zacht van smaak is! Je kan spelen met de hoeveelheid sole die je in het water doet. Als het water wel zout smaakt, dan doe je de volgende keer minder sole in het water. Handige tip om overal sole water mee te nemen is met de Waterflessen van Smart-lifestyle. Voeg er nog een Citroen smaak aan toe en je hebt een verfrissende, gezonde drank! Bron: http://www.livelife-healthy.nl/

Smart-lifestyle introduceert de Fruit Infuser Waterfles.

Fruit Infuser Waterfles.

1. Wie zijn wij Smart-lifestyle is een organisatie die trendy, fancy en handige waterflessen verkoopt. Dagelijks zijn wij opzoek naar nieuwe producten om aan ons assortiment toe te voegen. We proberen de gezonde en bewuste lifestyle te stimuleren en meer toegankelijker te maken. Tot heden proberen we dit met onze handige en trendy water infusers. De producten moeten modern, hip, trendy en handig zijn. 2. Missie Het is onze missie om mensen een gezonde lifestyle aan te bieden. Momenteel proberen wij dit te stimuleren middels onze fruit infuser waterfles. Er zijn namelijk allemaal lekkere recepten om water met fruit te combineren. Daarnaast houden wij een blog bij met diverse onderwerpen als; lifestyles, gezondheid, tips, tricks, trends e.d. 3. Visie In de toekomst verkopen wij het liefst zo veel mogelijk smart-lifestyle gadgets, die een gezonde lifestyle leuker en aantrekkelijker maken. Het is onze bedoeling mensen te stimuleren om meer water te drinken in combinatie met fruit, in plaats van frisdrank. 4. Productbeschrijving Voorlopig bestaan onze producten uit twee verschillende trendy waterflessen met een infuser. Dagelijks zijn wij opzoek naar nieuwe gadgets die een gezond leven stimuleert en aantrekkelijker maakt. Hierbij introduceren wij met trost onze twee hippe en handige water infusers. A. Fruit Infuser Waterfles – Sport dop De waterfles met fruit filter is in blauw, geel zwart en roze verkrijgbaar. Voorzien van milieuvriendelijk plastic, met een inhoud van 800ml. De fles is makkelijk mee te nemen en te reinigen. De fruitfilter is gemakkelijk te vullen met fruit en ijs. Dit is de sportieve versie van de fruit infusers. B. Fruit Infuser Waterfles – Draai dop Dit is de moderne en trendy versie van de fruit infusers. Deze is verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en blauw met een inhoud van 700ml. Lees meer informatie over de producten bij de productbeschrijving en specificaties. 5. Waarom een fruit infuser waterfles Water drinken is gezond maar het kan nog gezonder door er fruit aan toe te voegen. Deze fruit infuser waterfles is hartstikke handig en trendy. U kunt overal genieten van heerlijk en gezond water met je eigen gekozen fruit. De fles is makkelijk mee te nemen en makkelijk te reinigen. Deze fles kan je voor een lange tijd gebruiken en maakt water drinken nog lekkerder. 6. MVO Smart-lifestyle werd gelanceerd om een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van onze dagelijkse behoeftes. Bij een Smart-lifestyle hoort een milieu bewuste onderneming. Wij zijn bewust bezig met maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Dit uiten we in onze bedrijfscultuur en in de producten. De producten zijn voorzien van een duurzaam soort plastic, namelijk Eastman Tritan Plastics – BPA en EA vrij. Producten gemaakt van Tritan plastic zijn duidelijk, duurzaam, veilig en stijlvol. Het product zal niet kromtrekken of barsten in de vaatwasser. Lees hier meer over Tritan plastics. 

8 slimme redenen om meer water te drinken in plaats van frisdrank.

1. Je vochtbalans op peil houden Het menselijk lichaam bestaat voor meer dan 60% uit water. In het dagelijks leven verliezen we voortdurend vocht: dit moet aangevuld worden om gezond te blijven. Is het verlies niet in balans met wat je aanvult? Dan kan je uitgedroogd raken. Water is nodig om goed te functioneren. 2. Calorieën onder controle houden Voedingsdeskundigen raden aan om een groot glas water te drinken voor je gaat snacken. De kans is namelijk groot dat je dan net zo goed tevreden bent als een snack. Denk nu niet dat veel water de truc is om kilo’s kwijt te raken. Dat is niet helemaal waar, maar het zorgt voor een goede balans. Vervang suikerrijke dranken door water en kies regelmatig voedingsmiddelen met een hoog watergehalte zoals fruit, groenten, soep e.d. 3. Vlotte darmtransit Gelukkig zorgt dagelijks de juiste hoeveelheid water drinken ervoor dat alles gesmeerd loopt in je maag-darmstelsel. Wie te weinig drinkt, zal minder regelmatig naar het toilet moeten. Water en voldoende vezels vormen een gouden duo voor de gezondheid van je darmen. Wie dagelijks een liter water achteroverslaat zal al na twee weken verschil merken! 4. Boost in productiviteit Begin je productieve werkdag het liefst met een glas water. Het menselijk brein functioneert beter als het lichaam voldoende vocht binnenkrijgt. De grijze massa van iemand met dorst stuurt namelijk voortdurend het signaal “ik wil water” uit. Pas nadat er voldaan is aan deze eis, kunnen de hersenen zich volledig op zijn taak (thuis of tijdens het werk) focussen. 5. Extra energie Jij dacht dat koffie het ideale drankje is om mee wakker te worden? Fout! Na zeven tot acht uur slapen heeft je lichaam water nodig. Spoel daarom elke ochtend eerst alle toxines weg, hydrateer je brein voor een frisse geest en vul je maag met een drankje dat geen calorieën bevat voor je je op het ontbijt stort. Dit zorgt namelijk voor een extra energierijke start. 6. Mooie huid Toxines in het lichaam kunnen de huid doen ontsteken, waardoor je uiteindelijk last krijgt van verstopte poriën en puistjes. Wie te weinig water drinkt krijgt sneller een droge, doffe huid en ook rimpels. Voldoende water drinken is daarom de absolute oplossing voor een zuivere huid. 7. Gezonde nieren Je nieren zijn heel de dag door bezig met het filtreren van je lichaam. Wie te weinig water drinkt, loopt een hoog risico op nierstenen. Zuiver je nieren door het voldoende drinken van water! 8. Brandstof voor je spieren Als laatst dient water als brandstof voor je spieren. Wie veel sport en beweegt verliest een grote hoeveelheid aan water. Dit is essentieel voor een goede werking van de spieren. Drink twee uur voor het sporten een halve liter water en vul dit daarna geregeld aan. Dit voorkomt spierpijn, pijnlijke gewrichten en algemene spanningen in het lichaam. Fruit Infuser Waterfles De Fruit Infuser is een trendy en hippe waterfles. Door de fruit filter voeg je makkelijk vruchten toe die jij lekker vindt. Hiermee kan je dagelijks genieten van heerlijk gezond water met een frisse fruitsmaak. Je lichaam heeft per dag minimaal 2 liter water nodig. Dit wordt net iets makkelijker met de Fruit Infuser waterfles. Ideaal te gebruiken voor onderweg, op het werk, tijdens het sporten of gewoon thuis. De inhoud van de flessen zijn 700ml en 800ml. De Fruit Infuser waterfles is makkelijk te reinigen, is voorzien van duurzame Trstan plastic en is PBA vrij. De Fruit Infuser bevat een vinger gat handvat om de fles gemakkelijk mee te nemen.