Nieuw: de Thee Infuser Waterfles!

Nieuw: de Thee Infuser Waterfles!

De musthave van deze winter: de Thee Infuser Waterfles

Het wordt steeds kouder buiten en langzaam gaan we toch echt naar de winter toeleven. De winter heeft natuurlijk zijn voordelen. Je kunt gezellig en knus bij de open haard gaan zitten en december is de feestmaand. Helaas zijn er ook nadelen aan de winter, het is koud… Vooral als je een kantoorbaan hebt kunnen je handen snel afkoelen. Maar deze koude handen zijn vanaf nu verleden tijd. Warm je lichaam op met de nieuwe Thee Infuser Waterfles van Smart-lifestyle!

Deze nieuwe fles is ideaal als je van thee houdt. Het is een mooie glazen fles, die kwaliteit uitstraalt en zo voelt hij ook aan. De fles zit in een stoffen hoes, de mantel die verkrijgbaar is in vijf leuke kleuren; donkerblauw, roze, groen, grijs en zwart.

 

Hoe werkt de Thee Infuser?

hj2791x-3Draai de onderkant van de Thee Infuser Waterfles los en vul de infuser naar wens met kruiden of losse thee. Je kunt eventueel ook gewoon een theezakje gebruiken. Plaats de infuser terug op de schroefdop en draai deze stevig aan. Zet vervolgens de fles in de mantel en giet langzaam heet water in de fles. Draai de afsluitende dop daarna goed aan en schuif de mantel om de Thee infuser waterfles. Na het vullen van de Thee Infuser Waterfles kun je kruiden of thee laten trekken zolang je zelf wilt. Door de fles om te draaien en de onderkant los te draaien kun je de thee of het kruid weer verwijderen.

 

Waarom thee drinken zo gezond is

1. Hydratatie
Het is best lastig om de aanbevolen hoeveelheid water te drinken. Gelukkig kom je met thee heel ver en door de vele smaakjes zal het niet snel vervelen.

2. Boordevol antioxidanten
Thee zit vol met sterke antioxidanten. Die helpen je gezond te blijven, ook als iedereen om je heen zit te niezen en hoesten.

3. Boost voor je stofwisseling
Wist je dat thee je stofwisseling versnelt? Je verbrandt er per dag 70 à 80 calorieën extra door!

4.  Zachte huid
Heeft je huid een oppepper nodig? Ook daarvoor helpt thee drinken. Huidaandoeningen als acne, eczeem en psoriasis hebben er baat bij. Het reinigt je huid van binnenuit.

5. Relaxmomentje
Niets beter dan een kop warme thee net voor je in bed kruipt. Door de warmte word je heerlijk rustig en slaperig. Wel opletten dat je geen thee met caffeïne drinkt. Diepe slaap, here we come!

6. Tegen een probleemmaag
Een kop thee helpt je maag en darmen tot rust komen. Je kunt er zelfs diarree en krampen mee tegengaan.

7. Voor een goede bloedsomloop
Door veel thee te drinken gaat je bloedsomloop sneller. Dat heeft zo zijn voordelen, vooral op je hart. Regelmatig een kop thee drinken kan zelfs een te hoge bloeddruk en cholesterolgehalte verlagen.

8. Beter dan koffie
Thee is een goede vervanger voor koffie. Het bevat minder cafeïne (30 à 40 mg tegenover zo’n 135 mg in koffie) en dat is een stuk beter voor je lichaam.

9. Goed voor je beenderen
In thee zitten zogenaamde phytochemicalen waardoor je beenderen in goede conditie blijven. Daar heb je baat bij op latere leeftijd.

10. 0 calorieën!
Last but not least: thee bevat helemaal geen calorieën. Je kunt er dus zoveel van drinken als je wilt. Nog een gezondere tip: skip de suikerklontjes en kies voor honing. Dat is een stuk gezonder.

 

Dus waar wacht je nog op na al die voordelen? Bestel de fles nu voor € 14, 95 en geniet met de Thee Infuser Waterfles een paar uur lang van lekkere warme thee.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *