Smart-lifestyle introduceert de Citrus Infuser Waterfles!

Smart-lifestyle introduceert de Citrus Infuser Waterfles!

FotoAmy

 

 

Hoi, ik ben Amy Booister en ik ben de nieuwe stagiaire bij Smartpixel. Smartpixel is een bedrijf gespecialiseerd in webdesign en webdevelopment. De eigenaar van Smartpixel is een eigen webshop gestart over gezond leven en dat is Smart-lifestyle. Ik als stagiaire zal de komende maanden gaan bloggen voor Smart-lifestyle.

 

 

 

 

Citrus Infuser Waterfles

De Citrus Infuser Waterfles is een fles die speciaal is ontworpen om water te combineren met citrusvruchten. Het is een stijlvolle en fancy fles die het leuk maakt om water met een fruitsmaakje te drinken! Dat is ook precies ons doel. Wij willen bij Smart-lifestyle mensen stimuleren om meer water te drinken.

Testen
Vandaag heb ik de Citrus Infuser Waterfles getest. Ik pakte vanmorgen een citroen uit de koelkast en sneed deze doormidden. Dan past de citroen precies in het vakje in de fles. Je doet de halve citroen in de fles, met de gesneden kant naar boven. Zo perst de fles als het ware vers citroensap uit de vrucht. Vervolgens draai je de onderste dop over de citroen dicht. Nu hoef je de fles alleen nog maar te vullen met water. Als je de fles vervolgens zachtjes schud, komt de citroensmaak nog meer vrij.

Ik vind de fles er erg stijlvol en hip uitzien. Het is leuk om met zo’n fles over straat te lopen en eruit te drinken, veel leuker dan het drinken uit een saaie plastic waterfles. Daarnaast vind ik de dop luxe uitstralen. Gedurende de dag vond ik het elke keer weer leuk om een slokje uit de fles te nemen. En niet geheel onbelangrijk, het was nog lekker ook! Ik drink normaal al graag water, maar met de extra frisse citroensmaak doe ik dat nog meer.

 

Wat maakt water met citroen zo gezond?

Citroenwater drinken is om meerdere redenen onwijs gezond. Als je van plan bent af te vallen is het het beste om ‘s ochtends een glas warm water met citroen te drinken. Je kunt de Citrus Infuser Waterfles natuurlijk ook vullen met warm water. Maar je kunt het ook gewoon overdag en koud drinken. Dan blijven er nog genoeg voordelen over…

1 Het verbetert de spijsvertering
Het drinken van citroenwater stimuleert je spijsvertering. Dit verbetert het vermogen van je lichaam om voedingsstoffen goed op te nemen. Dit zorgt er weer voor dat je minder snel een hongergevoel krijgt.

2 Het reinigt je lichaam
Citroenwater reinigt je smaakpapillen. Eenmaal in je lichaam helpt het je ook voorzichtig de nieren en lever te ontdoen van afvalstoffen en toxines. Ook reinigt het je lymfesysteem, een systeem dat gifstoffen uit je lichaam verwijdert.

3 Het hydrateert
Om ervoor te zorgen dat je lichaam gehydrateerd blijft, moet je voldoende water drinken. Als je je lichaam niet genoeg hydrateert, slaat het meer vet op. Dit komt doordat je nieren niet genoeg hulp krijgen van je lever om vet te verbranden. Verder remt water de eetlust. Als je niet genoeg water drinkt, krijg je sneller een hongergevoel. Citroenen helpen ook om cellulitis te verminderen.

4 Het bevat veel vitamine C
Citroensap heeft een hoog gehalte aan vitamine C, gemiddeld 30,7 mg per citroen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 75 mg voor vrouwen en 90 mg voor mannen. Mensen die meer vitamine C binnenkrijgen, hebben over het algemeen een betere spijsvertering dan mensen die dat niet doen. Citroen verhoogt ook de zuurgraad van de spijsvertering die je helpt om calcium beter op te nemen. Dit helpt je gewicht te verliezen omdat calcium wordt opgeslagen in vetcellen. Hoe meer calcium in de vetcellen, hoe makkelijker het is om dit te verbranden.

Ook is vitamine C geweldig voor de verkoudheid. Citroenen zijn rijk aan kalium, wat helpt om de bloeddruk onder controle te houden. Vitamine C verhoogt eveneens het immuunsysteem wat je helpt bij het voorkomen van hart- en vaatziektes, een beroerte, staar en jicht.

Lemon fruit isolated on white background

5 Het verbetert je adem
Citroenzuur doodt slechte bacteriën in je mond, waardoor je frisser gaat ruiken uit je mond. Ook kan het eventuele ontstekingen tegenhouden aan je tanden.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *