Smart-lifestyle introduceert de Fruit Infuser Waterfles.

Smart-lifestyle introduceert de Fruit Infuser Waterfles.

Fruit Infuser Waterfles.

1. Wie zijn wij
Smart-lifestyle is een organisatie die trendy, fancy en handige waterflessen verkoopt. Dagelijks zijn wij opzoek naar nieuwe producten om aan ons assortiment toe te voegen. We proberen de gezonde en bewuste lifestyle te stimuleren en meer toegankelijker te maken. Tot heden proberen we dit met onze handige en trendy water infusers. De producten moeten modern, hip, trendy en handig zijn.

2. Missie
Het is onze missie om mensen een gezonde lifestyle aan te bieden. Momenteel proberen wij dit te stimuleren middels onze fruit infuser waterfles. Er zijn namelijk allemaal lekkere recepten om water met fruit te combineren. Daarnaast houden wij een blog bij met diverse onderwerpen als; lifestyles, gezondheid, tips, tricks, trends e.d.

3. Visie
In de toekomst verkopen wij het liefst zo veel mogelijk smart-lifestyle gadgets, die een gezonde lifestyle leuker en aantrekkelijker maken. Het is onze bedoeling mensen te stimuleren om meer water te drinken in combinatie met fruit, in plaats van frisdrank.

4. Productbeschrijving
Voorlopig bestaan onze producten uit twee verschillende trendy waterflessen met een infuser. Dagelijks zijn wij opzoek naar nieuwe gadgets die een gezond leven stimuleert en aantrekkelijker maakt. Hierbij introduceren wij met trost onze twee hippe en handige water infusers.

A. Fruit Infuser Waterfles – Sport dop
De waterfles met fruit filter is in blauw, geel zwart en roze verkrijgbaar. Voorzien van milieuvriendelijk plastic, met een inhoud van 800ml. De fles is makkelijk mee te nemen en te reinigen. De fruitfilter is gemakkelijk te vullen met fruit en ijs. Dit is de sportieve versie van de fruit infusers.

B. Fruit Infuser Waterfles – Draai dop
Dit is de moderne en trendy versie van de fruit infusers. Deze is verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en blauw met een inhoud van 700ml. Lees meer informatie over de producten bij de productbeschrijving en specificaties.

5. Waarom een fruit infuser waterfles
Water drinken is gezond maar het kan nog gezonder door er fruit aan toe te voegen. Deze fruit infuser waterfles is hartstikke handig en trendy. U kunt overal genieten van heerlijk en gezond water met je eigen gekozen fruit. De fles is makkelijk mee te nemen en makkelijk te reinigen. Deze fles kan je voor een lange tijd gebruiken en maakt water drinken nog lekkerder.

6. MVO
Smart-lifestyle werd gelanceerd om een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van onze dagelijkse behoeftes. Bij een Smart-lifestyle hoort een milieu bewuste onderneming. Wij zijn bewust bezig met maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Dit uiten we in onze bedrijfscultuur en in de producten. De producten zijn voorzien van een duurzaam soort plastic, namelijk Eastman Tritan Plastics – BPA en EA vrij. Producten gemaakt van Tritan plastic zijn duidelijk, duurzaam, veilig en stijlvol. Het product zal niet kromtrekken of barsten in de vaatwasser. Lees hier meer over Tritan plastics. 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *